De voorlopig laatste wedstrijd van PSV, in Groningen. Op 4 april staat een nieuw duel gepland, thuis tegen Heracles Almelo. De onzekerheid is nog groot.
Volledig scherm
De voorlopig laatste wedstrijd van PSV, in Groningen. Op 4 april staat een nieuw duel gepland, thuis tegen Heracles Almelo. De onzekerheid is nog groot. © BSR Agency

De belangrijkste bijzaak is even een echte bijzaak geworden

Geen persgesprek met Ernest Faber, geen deadline- of internetstress en geen mailtje van de eindredactie waar de opstelling blijft. Het journalistieke overlevingspakket bestaat deze vrijdag alleen uit een bericht over de sluiting van het Philips Stadion. Een voorverhaal over PSV-FC Emmen met Nikolai Laursen is niet nodig. Geen letter, helemaal niets. PSV ligt stil en dus is er ineens nauwelijks iets te tikken. 

  1. De grote sportleegte is nodig om straks weer onvervalst sportgeluk te kunnen beleven

    De grote sportleeg­te is nodig om straks weer onvervalst sportgeluk te kunnen beleven

    Alles wat begin deze maand nog zo gewoon was, lijkt ineens veel specialer dan voorheen. Veel mensen blijken helemaal niet zo misbaar als ze zich in onze prestatiemaatschappij soms misschien voelden. Er is meer lof voor de vliegensvlugge vulploeg in de supermarkt, voor mensen die zich in magazijnen, hallen of op het land uit de naad werken en natuurlijk voor verplegers die in het uiterste geval het verschil tussen leven en dood kunnen bepalen.

PSV