PSV-supporters moeten afstand houden tijdens PSV-Vitesse. Zo zien tribunes bij een voetbalwedstrijd er voorlopig uit in seizoen 2020-2021.
Volledig scherm
PREMIUM
PSV-supporters moeten afstand houden tijdens PSV-Vitesse. Zo zien tribunes bij een voetbalwedstrijd er voorlopig uit in seizoen 2020-2021. © BSR Agency

Honger maakt ook in het Philips Stadion rauwe bonen zoet

Eindelijk mocht het ook in het Philips Stadion weer. Ruim zesduizend toeschouwers waren zaterdagavond voor het eerst in dik vijf maanden getuige van een wedstrijd van PSV in de Eindhovense voetbaltempel. Wie begin maart naar de huidige situatie had gekeken, had zich hoofdschuddend in een bizarre droom gewaand. Nu is het voor supporters een kwestie van accepteren, de zegeningen tellen en hopen op meer. 

 1. PSV-trainer Schmidt over PSV-Vitesse: ‘Dit soort wedstrijden hebben we keihard nodig’

  PS­V-trai­ner Schmidt over PS­V-Vitesse: ‘Dit soort wedstrij­den hebben we keihard nodig’

  PSV kwam zaterdagavond in eigen huis tegen Vitesse tekort voor een zege. Trainer Roger Schmidt tilde na afloop ogenschijnlijk niet al te zwaar aan het 1-1 gelijkspel tegen subtopper Vitesse. ,,Op de eerste plaats is het hartstikke mooi dat we weer een wedstrijd in het stadion konden spelen. Iedereen heeft kunnen zien hoe hard we deze wedstrijden nodig hebben. We hebben nog genoeg te doen, dat heeft iedereen ook kunnen zien.”
 1. Spanning stijgt om tweede plek door laks PSV: 'Spelers moeten zich schamen'
  Play

  Spanning stijgt om tweede plek door laks PSV: 'Spelers moeten zich schamen'

 2. Samenvatting | Ajax - FC Emmen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekijk hier de kampioens­wed­strijd van Ajax tegen FC Emmen

  2 mei

PSV