Technisch manager John de Jong, Ricardo Rodríguez en Willy van der Kuijlen in januari 2020.
Volledig scherm
Technisch manager John de Jong, Ricardo Rodríguez en Willy van der Kuijlen in januari 2020. © ANP Sport

‘Skiete Willy’ hoort in elk introductiepakket voor een nieuwe PSV’er

Voetbal International baat sinds kort een nieuwe PSV-podcast uit, waarvan de naam alleen door oudere voetballiefhebbers of PSV-supporters wordt begrepen. Dat dit multimediale schepsel als ‘Skiete Willy-podcast’ de huiskamer binnenkomt, is een prachtig eerbetoon aan een van de allergrootste spelers die ooit het shirt van de Eindhovense club droeg. 

 1. PSV-watcher Rik Elfrink blikt bij de start van het nieuwe amateurseizoen terug op zijn eigen voetbalcarrière
  PREMIUM
  AMATEURBIJLAGE

  PS­V-wat­cher Rik Elfrink blikt bij de start van het nieuwe amateursei­zoen terug op zijn eigen voetbalcar­riè­re

  De vraag komt nogal eens voorbij. Heb jij eigenlijk ooit gevoetbald? Natuurlijk heb ik gevoetbald! Van de F1 tot en met de B1 stond schrijver dezes op het veld in een plaats waar de meesten van u nog nooit van hebben gehoord. Een plek met 1.100 zielen die een springlevende voetbalclub kent: Hoeve Vooruit, de trots van het Twentse Sint-Isidorushoeve.
 2. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

  PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

  De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV