Els Rijke van actiegroep Sluit VION! overhandigde maandagmiddag directeur Bert Eurlings van de Boxtelse varkensslachterij een emmer slootwater.
Volledig scherm
PREMIUM
Els Rijke van actiegroep Sluit VION! overhandigde maandagmiddag directeur Bert Eurlings van de Boxtelse varkensslachterij een emmer slootwater. © Annemiek Steenbekkers/BD

Actie bij Vion eindigt in politieauto, emmer slootwater voor directie na overlopen afvalwaterzuivering

BOXTEL - Vions eigen rotzooi terugbrengen. Dat was de insteek van vier actievoerders van Sluit VION! maandagmiddag bij de overhandiging van een emmer slootwater aan directeur Bert Eurlings. Die verscheen kort buiten op de stoep, maar maakte er verder weinig woorden aan vuil.

 1. Winkeliers in Meierij niet echt enthousiast over click & collect
  PREMIUM

  Winkeliers in Meierij niet echt enthousi­ast over click & collect

  BOXTEL/SCHIJNDEL - ,,Hoe het gaat met bestellen en vier uur later afhalen bij ‘t Hoenske?” Gerard Hoenselaars van de fanshop in het centrum van Boxtel houdt zijn hand in de lucht. ,,Vier à vijf klanten op een dag. De afhalers zijn op één hand te tellen. Click & collect loopt moeilijk. Maar het is kiezen of delen. Als je als winkelier niet meedoet heb je niks . Bovendien is het toch een soort van service voor je klanten hè.”
 1. Middelbare scholen weer open: 'Juist voor pubers is dat contact belangrijk'
  Play

  Middelbare scholen weer open: 'Juist voor pubers is dat contact belangrijk'

 2. Samenvatting | PSV moet genoegen nemen met een gelijkspel tegen Ajax na late treffer Tadic
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV moet genoegen nemen met een gelijkspel tegen Ajax na late treffer Tadic

  28 februari