Volledig scherm
Op het bedrijventerrein aan de Staart in Boxtel vond vrijdag een bedrijfsongeval plaats. © Marie Fick Persburo Sander van Gils

Bedrijfsongeval in Boxtel, slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis

BOXTEL - Op het bedrijventerrein aan de Staarten in Boxtel heeft vrijdagochtend een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Wel kwamen twee ambulances, een speciaal mobiel medisch team en de politie ter plaatsen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het mobiel medisch team werd opgeroepen, omdat de traumahelikopter door de laaghangende bewolking niet kon uitvliegen. Dit medisch team maakt gebruik van bijzondere ambulances, die beschikbaar zijn voor spoedritten. In dit geval werd er gebruik gemaakt van de Audi A5. Deze wordt enkel gebruikt om trauma-artsen snel te vervoeren en kan geen slachtoffers transporteren. 

  1. Minister doorgrondt ziel van carnaval in Bokkendonk

    Minister doorgrondt ziel van carnaval in Bokkendonk

    SINT-MICHIELSGESTEL - Onze minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, heeft de ziel van het carnaval doorgrond. Dat bleek zaterdagavond in de feestrede, die zij in De Ruwenberg uitsprak, voordat zij zich tot Ere-Boktorandus liet kronen. Geheel in de wat sjieke stijl en sfeer van het luchtige traditionele Gestelse evenement, wierp zij zich op als opvolger voor minister-president Rutte. “Dit is een plechtig moment. Nederland heeft een kandidaat-premier nodig die van veranderen weet, en dat ben ik. Want poetsen is een pre, niet lullen. Mijn campagne begint hier in Bokkendonk.” De lach ging door de dinerzaal, zij het bij enkelen met wat aarzeling.