De organisatoren achter de speciale editie van #BeetjeDansen Haaren: (vlnr) Thijs van Ostaden (techniek), Bart-Jan van Herk (BallonAIRpoort), Roel van de Ven (#BeetjeDansen), Matthy van Empel (razende reporter) en Rud van Herk (BallonAIRpoort).
Volledig scherm
De organisatoren achter de speciale editie van #BeetjeDansen Haaren: (vlnr) Thijs van Ostaden (techniek), Bart-Jan van Herk (BallonAIRpoort), Roel van de Ven (#BeetjeDansen), Matthy van Empel (razende reporter) en Rud van Herk (BallonAIRpoort). © Jan Zandee

#BeetjeDansen vanuit heteluchtballon uitgesteld vanwege slechte weer

HAAREN - Het Haarense dancefestival #BeetjeDansen zou als eerste festival muziek en beeld vanuit een heteluchtballon gaan streamen. Aanstaande zaterdag. Maar dat gaat vanwege het slechte weer niet door. Een nieuwe datum is nog niet geprikt. 

  1. Nieuw huis op plaats van 12 ambachten is eigenlijk een showroom
    PREMIUM

    Nieuw huis op plaats van 12 ambachten is eigenlijk een showroom

    BOXTEL - Sietze Leeflang is een begrip in Boxtel. Mede-grondlegger van de Kleine Aarde in de jaren zeventig. En hij had toen al een duurzaam huis met een droge poepdoos zonder spoelwater, een grote keramische kachel waarmee hij het huis verwarmde en een helofietenvijver waar rioolwater werd gezuiverd. Op de plek waar De Twaalf Ambachten van Leeflang stond verrijst iets nieuws. Oók heel duurzaam. Welkom bij Inspiratie Centrum De Weide.