Op de parkeerplaats bij flat 7 aan de Hoogheem in Boxtel is vanaf medio februari de bus van het bevolkingsonderzoek naar borstkanker te vinden.
Volledig scherm
Op de parkeerplaats bij flat 7 aan de Hoogheem in Boxtel is vanaf medio februari de bus van het bevolkingsonderzoek naar borstkanker te vinden. © GoogleStreetview

Borstkankeronderzoek wordt hervat, bus is vanaf medio februari in Boxtel en Schijndel te vinden

BOXTEL - Het mobiele bevolkingsonderzoek naar borstkanker lag enige tijd stil vanwege corona, maar wordt nu toch weer hervat. De bus waarin vrouwen tussen de 50 en 75 jaar röntgenfoto’s kunnen laten maken van beide borsten is vanaf medio februari in Boxtel te vinden.

 1. Zelfs Tarzan en Minoes, mét een ‘rugzakje’, vinden door corona nieuw baasje
  PREMIUM

  Zelfs Tarzan en Minoes, mét een ‘rugzakje’, vinden door corona nieuw baasje

  BOXTEL/DEN BOSCH - Hond Tarzan of Blackie, maar ook poes Minoes. Ze vinden gretig aftrek. In coronatijd zoeken mensen gezelligheid en daar hoort nu ook een huisdier bij. Bij Stichting Zwerfkat Boxtel is volop vraag naar katten en kittens. Ze worden nu uit Athene gehaald. Zo vinden opgevangen (zwerf)dieren een fijn nieuw thuis. Zelfs honden en katten die een rugzakje hebben. Bij Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch rinkelt elke dag de telefoon met de vraag naar nieuwe huisdieren.
 1. Planten ruilen in de plantenbieb: 'Elke keer een verrassing'
  Play

  Planten ruilen in de planten­bieb: 'Elke keer een verrassing'

 2. Waarom zou je het coronavaccin nemen als je gezond bent?
  Play

  Waarom zou je het coronavac­cin nemen als je gezond bent?