Op de plek van deze winkelstrip aan het Heilig Hartplein in Den Dungen moeten zestien goedkope appartementen komen staan.
Volledig scherm
Op de plek van deze winkelstrip aan het Heilig Hartplein in Den Dungen moeten zestien goedkope appartementen komen staan. © Domien van der Meijden

Bouwblok met zestien koopappartementen wel heel ‘stads’

DEN DUNGEN - De politiek in Sint-Michielsgestel juicht de komst van zestien goedkopere koopappartementen toe op het Heilig Hartplein in Den Dungen. Maar politici vinden het bouwblok wel massaal en stads. Bovendien is de vrees dat er problemen komen met het verkeer in de Grote Molenstraat en dat het parkeren rond de nieuwbouw problemen oplevert.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?