Waar burgemeester Ronald van Meygaarden een paar weken geleden nog hoopte op 2500 deelnemers, stokte de teller uiteindelijk bij 353.
Volledig scherm
Waar burgemeester Ronald van Meygaarden een paar weken geleden nog hoopte op 2500 deelnemers, stokte de teller uiteindelijk bij 353. © Roel van der Aa

Boxtel mikt uitkomst enquête onder inwoners in prullenbak

BOXTEL - Bedankt voor de moeite. Maar we mikken het resultaat wel in de prullenbak. Dat is de reactie van het Boxtelse college richting 353 inwoners die de enquête over de financiële toekomst van de gemeente hebben ingevuld. Tot ongenoegen van een deel van de gemeenteraad.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”