Na een lijst met projecten binnen de bebouwde komt, is er nu ook een lijst met bouwprojecten in het buitengebied van Boxtel die prioriteit krijgen. De rest van de bouwinitiatieven komt op de wachtlijst.
Volledig scherm
Na een lijst met projecten binnen de bebouwde komt, is er nu ook een lijst met bouwprojecten in het buitengebied van Boxtel die prioriteit krijgen. De rest van de bouwinitiatieven komt op de wachtlijst. © Marc Bolsius/fotoburo Bolsius

Boxtel schuift 36 woningbouwplannen in het buitengebied op de lange baan

BOXTEL - De gemeente Boxtel heeft 36 woningbouwplannen in het buitengebied op de lange baan geschoven. Aan 19 initiatieven wordt wel gewerkt. De reden laat zich wel raden: ambtenaren tekort.

  1. Nieuwste productie Stichting Levenswijs krijgt de handen op elkaar, maar was het ook meteen de laatste?
    PREMIUM

    Nieuwste productie Stichting Levenswijs krijgt de handen op elkaar, maar was het ook meteen de laatste?

    SINT-MICHIELSGESTEL - Zet de Stichting Levenswijs met de film ‘Het gras aan deze kant van de heuvel’, die afgelopen zaterdag in première ging bij de Meander, een punt achter haar activiteiten? Over die vraag buigt zich maandagavond het stichtingsbestuur. Daar past dan beslist het woordje ‘helaas’ bij. Want weer lukte het de vrijwilligers om een verrassende, zelfs vernieuwende productie te presenteren aan jong en oud van het dorp Sint-Michielsgestel.