Een agent dacht meteen aan amfetamine (speed) en arresteerde de Schijndelaar. De verdachte gaf toe dat er harddrugs in het zakje zaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een agent dacht meteen aan amfetamine (speed) en arresteerde de Schijndelaar. De verdachte gaf toe dat er harddrugs in het zakje zaten. © Archieffoto Persburo BMS

Burgemeester krijgt toestemming om drugspand Duinweg in Schijndel zes maanden te sluiten

DEN BOSCH/SCHIJNDEL - Een ondernemer uit Schijndel mag een half jaar lang zijn bedrijfspand aan de Duinweg niet betreden, na de vondst van harddrugs in een kantoor. De 53-jarige eigenaar van een handel in motoronderdelen beweerde dat de verboden stoffen niet bedoeld waren voor de ‘verkoop’. 

 1. Boerderij en Gasterij 't Dommeltje Boxtel weer uit de startblokken na verwoestende brand
  PREMIUM

  Boerderij en Gasterij 't Dommeltje Boxtel weer uit de startblok­ken na verwoesten­de brand

  BOXTEL - Aan het einde van de tunnel gloort er weer licht voor John en Hanny van Hal van Boerderij en Gasterij ’t Dommeltje in Boxtel. Bijna anderhalf jaar na de verwoestende brand die de grote panden in de as legden, is de wederopbouw bijna afgerond. De eerste buitenactiviteiten zijn alweer begonnen met het boerengolf en de boerenlympics (zeskampspel). Die activiteiten vallen onder de regels van het buitensporten tot 27 jaar.
 1. Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belachelijk'
  Play

  Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belache­lijk'

 2. 18-jarige Iris is de enige vrouw op de stukadoorsopleiding: 'Het is voor iedereen leuk'
  Play

  18-jarige Iris is de enige vrouw op de stukadoors­op­lei­ding: 'Het is voor iedereen leuk'