De spullen van de carnaval worden weer opgeruimd in de publiekshal van De Meander in Sint-Michielsgestel. De bibliotheek keert vrijdag weer terug.
Volledig scherm
De spullen van de carnaval worden weer opgeruimd in de publiekshal van De Meander in Sint-Michielsgestel. De bibliotheek keert vrijdag weer terug. © Domien van der Meijden

Carnaval weer aan de kant in de Meander in Sint-Michielsgestel: bieb vrijdag weer open

SINT-MICHIELSGESTEL - Het grote opruimen van carnaval is overal weer in volle gang. Ook in MFA De Meander (gemeentehuis) van Sint-Michielsgestel. Daar vierde Bokkendonk een gezellige carnaval met als toetje toch nog een optocht die voor de deur van De Meander eindigde.

Nu is het opruimen geblazen in de publiekshal. Want dat is toch het domein van de bibliotheek. De boekenrekken (die kunnen op wielen worden verplaatst) gingen aan de kant voor de carnavalsvierders. Maar als donderdagavond alles aan kant is, schuiven de boekenkasten weer op hun plaats. Vrijdag is de bibliotheek voor het publiek weer open.

Tekst loopt door onder de foto

De feesttenten voor carnaval op het Petrus Dondersplein worden weer afgebroken.
Volledig scherm
De feesttenten voor carnaval op het Petrus Dondersplein worden weer afgebroken. © Domien van der Meijden

Ook op het Petrus Dondersplein was het opruimen geblazen. De feesttenten bij brasserie Thuys en aan de andere kant van de Oude Toren worden weer afgebroken. Dan is er weer wat meer plaats voor winkelend publiek dat er kan parkeren.