Volledig scherm
Duncan Laurence na zijn winst op het Eurovisie Songfestival. © Getty Images

Duncan Laurence komt naar Paaspop

VIDEOSCHIJNDEL - Duncan Laurence komt naar Paaspop 2020. De winnaar van het Eurovisie Songfestival  is in april 2020 een van de grote trekkers van het muziekfestival in Schijndel. 

Duncan Laurence werd met zijn hit Arcade - met 82 miljoen streams op Spotify - in mei van dit jaar in Tel Aviv de vijfde Nederlandse winnaar ooit. Hij was de eerste Nederlandse winnaar sinds 1975. Duncan Laurence trekt volle zalen in Nederland. In maart komend jaar staat hij in Ziggo Dome in Amsterdam, een maand later opent hij het festivalseizoen op Paaspop. Laurence bouwt intussen verder aan zijn carrière met het nummer Love Don't Hate It

Chef's Special 

De organisatie van Paaspop maakte donderdag nog enkele nieuwe namen bekend, waaronder Chef's Special, Kris Kross Amsterdam, Act of Rage en Bad Nerves. Paaspop is komend jaar van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april op het festivalterrein De Molenheide in Schijndel. Eerder deze week werden al de eerste namen bekend gemaakt, zoals André Hazes, Anouk, Kensington en Krezip. In totaal komen er zo'n 250 acts op het festival. 

  1. Agent blikt terug op fatale brand in café De Kom in Boxtel: ‘Er stond een auto vol met sinterklaascadeaus’
    PREMIUM

    Agent blikt terug op fatale brand in café De Kom in Boxtel: ‘Er stond een auto vol met sinter­klaas­ca­deaus’

    BOXTEL - Bij een grote brand in café de Kom in Boxtel kwamen veertien jaar geleden, twee dagen voor Sinterklaas, vier mensen om. Een vader, moeder en hun twee jonge kinderen. Een brand die veel impact had op de hele gemeenschap. De politieagent die er die 3 december 2005 als een van de eersten bij was, blikt er nu op terug, in een emotionele video. ,,Er werd een auto vol sinterklaascadeautjes gevonden, bedoeld voor de kinderen.”