Het Boxtelse D66-raadslid Sohib Hussain: ,,Sla de krant maar open. Als het over jongeren gaat is het negatief. Maar bieden wij perspectief?”
Volledig scherm
PREMIUM
Het Boxtelse D66-raadslid Sohib Hussain: ,,Sla de krant maar open. Als het over jongeren gaat is het negatief. Maar bieden wij perspectief?” © Marc Bolsius

Een beetje meer waardering voor de jeugd is op z’n plaats volgens Sohib Hussain

BOXTEL - De Boxtelse politiek moet zich sterker maken voor jongeren. Dat gebeurt nu te weinig. ,,Sla de krant maar open. Als het over jongeren gaat is het negatief. Maar bieden wij perspectief?” De vraag stellen is hem beantwoorden voor Sohib Hussain, jong raadslid namens D66 in Boxtel.

  1. Meierijstad tobt komende jaren met legere portemonnee: belastingen omhoog?
    PREMIUM

    Meierij­stad tobt komende jaren met legere portemon­nee: belastin­gen omhoog?

    MEIERIJSTAD - Hoe dik of dun de portemonnee van Meierijstad is of blijft en of de inwoners dat gaan merken aan hogere gemeentelijke belastingen? Dat blijft nog even in het ongewisse. Meierijstad waarschuwt al wel, als Den Haag niet een aantal zaken financieel goed regelt, zoals meer geld voor de jeugdzorg en wet maatschappelijke ondersteuning, voldoende geld in het gemeentefonds, dat het dan op een houtje bijten wordt vanaf 2023.