Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde Van Merrienboer ging eerder in discussie met wethouder Peter van de Wiel van ruimtelijke ordening over de te bouwen woningen in Liempde. © Archieffoto Marc Bolsius

Eindelijk zicht op bouw van nieuwe woningen Liempde

BOXTEL - Hoe en wat houdt wethouder Peter van de Wiel nog even voor zich. Maar, dinsdag 25 juni komt er eindelijk duidelijkheid over bouwen van woningen aan de Roderweg en Hamsestraat in Liempde.

Al jaren hangt het in de lucht. Wordt er veel over gesproken. En de behoefte in het dorp is groot. Daadwerkelijk tot het bouwen van woningen aan de Roderwegen Hamsestraat in Liempde is het evenwel nog steeds niet gekomen. 

  1. Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    Na jaar popt bijenlint toch op in Haaren

    HAAREN - Het leek zo'n goed idee vorig jaar: Midden-BrabantGlas wilde de vers-gedichte sleuven van het glasvezelproject in Haaren gebruiken als zaaibed voor bloemen en kruiden waar bijen en andere insecten dol op zijn. Op twee zaterdagen in het voorjaar van 2018 gingen tientallen vrijwilligers op pad om over 10 kilometer de grond op de sleuven vlak te harken en in te zaaien met een mengsel van bloemzaden. Maar vervolgens viel er maandenlang geen spatje regen en kwamen er dus geen bloemen op.