Volledig scherm
Sfeerimpressie van een eerdere editie van Beach Break Boxtel, wat meer is dan een beachvolleybaltoernooi. © Beach Break Boxtel

Grote drukte verwacht tijdens Beach Break Boxtel

BOXTEL - Recreatieplas De Langspier vormt komend weekend het decor van Beach Break Boxtel. Overdag staat het evenement in het teken van een beachvolleybaltoernooi, in de avond kunnen de voetjes van de vloer tijdens optredens van grote artiesten.

Vrijdag zorgen Maan, The Vipers en Baby Blue voor optredens. Zaterdag is de muzikale ondersteuning in handen van Buren van de Brandweer, Puinhoop Kollektiv en Lievelings DJ’s van je Zusje. De kaartverkoop gaat voor beide dagen hard. Inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi is niet meer mogelijk.

De hitte

De organisatie van het evenement heeft verschillende maatregelen getroffen vanwege de hitte. Er staat dit jaar voor het eerst een grote tent, die voor schaduw zal zorgen. De brandweer komt de velden verkoelen en KWF is aanwezig voor zonnesmeersels. Beach Break wordt gehouden aan de Langspier, dus er is ook genoeg ruimte voor een frisse duik.