Het college wil er onder meer niet aan omdat het lijnrecht zou staan tegen over het momenteel geldende landelijk beleid rond bestrijding van het coronavirus.
Volledig scherm
Het college wil er onder meer niet aan omdat het lijnrecht zou staan tegen over het momenteel geldende landelijk beleid rond bestrijding van het coronavirus. © Archieffoto Marc Bolsius

Helaas ... afschaffen van betaald parkeren niet aan de orde in Boxtel

BOXTEL - Afschaffen van betaald parkeren in het centrum van Boxtel is niet aan de orde. Dat laat het college weten naar aanleiding van vragen van politieke groepering BALANS. De partij had, mede met het oog op de coronacrisis en de afnemende drukte in het centrum, om tijdelijk verwijderen van de betaalautomaten gevraagd.

  1. Heilige coronakaarsen vliegen over de toonbank, maar ondertussen zit de pastoor nog met dozen vol paaskaarsen
    PREMIUM

    Heilige coronakaar­sen vliegen over de toonbank, maar ondertus­sen zit de pastoor nog met dozen vol paaskaar­sen

    SCHIJNDEL - Spekkopers, slachtoffers en switchers van de coronacrisis: wie wint en wie verliest? Bij Boca uit Schijndel verkochten ze al een hoop kaarsen van heiligen. Maar van de ‘heilige Corona’ hadden ze nog nooit gehoord. Tót een pastoor vroeg om een coronakaars. Lastig, moet je willen verdienen aan een pandemie? Er zijn er inmiddels 8500 verkocht, maar dat zijn voor Boca niet meer dan druppels op een gloeiende plaat. ,,De omzet is 45 procent gedaald.”