Bedrijfsleider van Het Goed in Schijndel Hans van den Born (links) zorgt ervoor dat zijn werknemers Menno Schelle en Sander de Ruiter de artikelen op de juiste plek zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijfsleider van Het Goed in Schijndel Hans van den Born (links) zorgt ervoor dat zijn werknemers Menno Schelle en Sander de Ruiter de artikelen op de juiste plek zetten. © Roel van der Aa

Huh? Kringloopwinkels dreigen door spullen heen te raken

SCHIJNDEL/BOXTEL - Vorig jaar moesten kringloopwinkels als Het Goed en Vincentius bijna extra containers aanschaffen om de hausse aan tweedehands spullen te bergen. Na de opruimwoede tijdens de coronagolf van vorig jaar, dreigen er nu tekorten. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.