Bij BestZoo, bij het nog te maken nieuwe entreegebouw, wordt een grote treurwilg geplant. Daaromheen wordt een vijver gegraven zodat de boom op een eiland komt te staan.
Volledig scherm
Bij BestZoo, bij het nog te maken nieuwe entreegebouw, wordt een grote treurwilg geplant. Daaromheen wordt een vijver gegraven zodat de boom op een eiland komt te staan. © Domien van der Meijden

Jos Nooren van BestZOO: ‘Beter nu een grote boom planten dan straks met de boot naar het eiland’

BEST/LENNISHEUVEL - Vlak naast het nieuwe poortgebouw in aanbouw aan de Vleut in Best wordt een joekel van een vijver aangelegd. Wel handig als je een eiland maakt, dat dan eerst die grote blikvanger van een treurwilg al op dat ‘eiland’ geplant wordt.

 1. Rustige jaarwisseling in de Meierij, brandweer rukt drie keer uit
  PREMIUM

  Rustige jaarwisse­ling in de Meierij, brandweer rukt drie keer uit

  De jaarwisseling in de Meierij is volgens de brandweer in Sint-Michielsgestel, Boxtel en Schijndel heel rustig verlopen. Alleen de brandweer in Boxtel moest in de avond en nacht van 31 december op 1 januari drie keer uitrukken onder meer voor brandjes in een dubbele kliko in Park Molenwijk en een door vuurwerk ontploft kastje van Ziggo waardoor verscheidene huishoudens in de buurt van de Lijsterbesgaard geen internet meer hadden.
 1. Kleine dierentuinen houden het hoofd nog maar net boven water: 'Weet niet of het goed komt'
  Play

  Kleine dierentui­nen houden het hoofd nog maar net boven water: 'Weet niet of het goed komt'

 2. 'Opa K'NEX' verrast met een nieuw reuzenrad: 'Geweldig dat mensen dat voor je overhebben'
  Play

  'Opa K'NEX' verrast met een nieuw reuzenrad: 'Geweldig dat mensen dat voor je overhebben'