Chef-kok Ayesta van Hoek:  Veel mensen beschouwen het kerstdiner niet voor niets als de belangrijkste culinaire happening van het jaar. Dat gaan we ook waarmaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Ayesta van Hoek: Veel mensen beschouwen het kerstdiner niet voor niets als de belangrijkste culinaire happening van het jaar. Dat gaan we ook waarmaken. © Dolph Cantrijn

Kerst nadert ... maar wat doen we nou toch met het eten?

BOXTEL/SCHIJNDEL/SINT-MICHIELSGESTEL - Horecaondernemers bereiden zich in grote onzekerheid voor op Kerstmis. Mogen ze open of niet? En wat zijn de alternatieven? ,,Voor het eerst in ons bestaan gaan we ons richten op de catering."

  1. Wat vindt Brabant van de avondklok?
    Play

    Wat vindt Brabant van de avondklok?

  2. Hoe boze demonstranten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen
    Play

    Hoe boze demonstran­ten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen