Thomas de Groot, uitbater van De Sok en Visite in Schijndel. Beide jongerenkroegen zijn voorlopig dicht. ,,Ik bekijk het van week tot week."
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas de Groot, uitbater van De Sok en Visite in Schijndel. Beide jongerenkroegen zijn voorlopig dicht. ,,Ik bekijk het van week tot week." © Jan Zandee/Fotobureau Bolsius

Klanten bleven lastig op kruk zitten in De Sok, maar stonden er wel krukken?

SCHIJNDEL - Thomas de Groot van jongerencafé De Sok in Schijndel zei het zelf al: ,,Het is gewoon moeilijk om de jeugd op een kruk te houden, zeker als er wat biertjes gedronken worden.” Maar stonden er wel krukken in het kleine kroegje aan de Hoofdstraat? 

 1. Tennisclubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  Tennis­clubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  BOXTEL - De vijf tennisverenigingen in Boxtel, Liempde en Esch zijn een campagne gestart om inwoners van de nieuwe gemeente (na 1 januari is ook Esch onderdeel van Boxtel) in de coronatijd in beweging te krijgen. ,,We vinden het belangrijk in deze tijd, waarin het sociale verkeer drastisch wordt beperkt, het virus zo optimaal mogelijk te bestrijden. Sporten is gezond”, is de gedachte van de clubs Merletten, Die Braecke, Munsel, d’Oggelen en Peppelieren.
 1. Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmonie zuidnederland
  Play

  Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmo­nie zuidneder­land

 2. Neushoorntje Ravy voor het eerst naar buiten!
  Play

  Neushoorn­tje Ravy voor het eerst naar buiten!