De splitsing van de Geelderseweg met de Leemskuilen (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
De splitsing van de Geelderseweg met de Leemskuilen (rechts) © Google

Natuur terug? Nee liever niet in Boxtel

BOXTEL - Brieven, gesprekken en nu een aangevraagde vergunning. Het heeft de bezwaren van bewoners van de Geelderseweg in Boxtel tegen de natuurontwikkeling in hun buurt niet kunnen wegnemen.

 1. Denktank Veilig Verkeer Gestel over Kentalisterrein: ‘Prioriteit moet bij fietsers liggen’
  PREMIUM

  Denktank Veilig Verkeer Gestel over Kentalis­ter­rein: ‘Prioriteit moet bij fietsers liggen’

  SINT-MICHIELSGESTEL - De toekomstige ontwikkelingen op het terrein van Kentalis in Sint-Michielsgestel, het voormalige Instituut voor Doven, houdt de gemoederen in het dorp flink bezig. Denktank Veilig Verkeer Gestel vreest voor extra verkeer op de al drukke Theerestraat. En de Cliëntenraad van Kentalis legt de nadruk op een prikkelarme zone voor de bewoners met meervoudige beperkingen.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?