Volledig scherm
PREMIUM
De Boxtelse afslag Peters Hoek (rechtsboven) ging in 1995 dicht omdat in 1996 de N2 werd omgevormd tot rijksweg A2. © Heemkunde Boxtel

Nieuw pleidooi voor oude afslag Peters Hoek: ‘Verkeer naar A2 wurmt zich door Boxtel heen’

BOXTEL - Het heropenen van de afslag Peters Hoek op de rijksweg A2 zou Boxtel in ieder geval deels kunnen verlossen van de al maar toenemende verkeersdruk in het centrum. Die overtuiging heeft althans de raadsfractie PvdA/GroenLinks. Ook al is deze afslag alweer bijna 25 jaar dicht.

,,Door de twee afslagen aan de relatieve buitenkant van het dorp, wurmt verkeer van en naar de rijksweg zich door Boxtel heen", aldus Anja van den Einden (PvdA/GL). ,,En dat is op te lossen met een extra afslag", is de fractie van mening. 

  1. Van politiebureau tot aan ‘diefstal’ van geluidsinstallatie: rockers van Purple Haze zijn al vijftig jaar samen
    PREMIUM

    Van politiebu­reau tot aan ‘diefstal’ van geluidsin­stal­la­tie: rockers van Purple Haze zijn al vijftig jaar samen

    SINT-MICHIELSGESTEL - Ergens in de jaren zeventig toerde een busje door Engeland, met aan boord de vijfkoppige rockband Purple Haze. Langharige jeugdige rockers uit Den Bosch en omstreken, vol ambitie om door te breken in het popcircuit. Zover kwam het niet helemaal. Wél zijn de bandleden vrienden voor het leven. Op 25 augustus viert de band haar 50-jarig bestaan.