Bij het dierenparkje in het Schijndelse Veronicapark werden deze week spandoeken opgehangen. Die zijn al snel weer verwijderd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het dierenparkje in het Schijndelse Veronicapark werden deze week spandoeken opgehangen. Die zijn al snel weer verwijderd. © Actiegroep Veronicapark

Nieuwe acties voor beheerder dierenpark in Schijndel lijken kansloos

SCHIJNDEL - Opnieuw kwamen buurtbewoners van het dierenpark in het Schijndelse Veronicapark deze week in actie om beheerder Alex Bos terug te krijgen. Dit keer met pamfletten die huis-aan-huis werden verspreid en met spandoeken. En ook de burgemeester werd gevraagd om te bemiddelen. Niets van dit alles lijkt te helpen. 

  1. Beheerder dierenpark Veronica moet na jaren vrijwilligerswerk de biezen pakken

    Beheerder dierenpark Veronica moet na jaren vrijwilli­gers­werk de biezen pakken

    SCHIJNDEL - Alex Bos, de beheerder van het dierenparkje Veronica in Schijndel is op ‘staande voet ontslagen.’ Ontslag kun je het niet noemen als je vrijwilligerswerk doet. Maar omdat 41 jaar geleden zijn vader Ad het parkje begon, kan Alex er niet van slapen. ,,De sfeer werd elke keer grimmiger tussen mij en de Stichting Dier, Mens & Natuur Meierijstad, die verantwoordelijk is voor alle dierenparkjes in Veghel en Schijndel.”