Nieuwe prins Julien Voliera van Krabberdonk kreeg ambt met paplepel ingegeven

DEN DUNGEN - Julien Sleutjes is de nieuwe prins van Krabberdonk (Den Dungen). Dat is zaterdagavond bekendgemaakt bij het KUL Liedjesfestival bij Boer Goossens in Den Dungen. 

Sleutjes gaat het nieuwe carnavalsjaar in als Prins Julien Voliera d’n Urste. Hij heeft het ‘prinsdom’ met de paplepel ingegeven gekregen. Zijn vader; Jules Sleutjes, was in 2005 ook al prins van Krabberdonk.

De adjudant van Sleutjes is Denis van der Pennen of te wel Adjudant Lochte Penne. In Den Dungen worden prins en adjudant vergezeld van een damesraad. Die raad gaat dit carnavalsseizoen door het leven als The Lady’s.

Jeugdprins is Dave Persoons. Jeugdprinses wordt Maud van de Westelaken. Zij is het nichtje van de ‘grote’ prins. De jeugdadjudant is Thom Leijten.

Het carnavalsthema in Den Dungen is in 2020 ‘Krabberdonk Grenzeloos’.

Volledig scherm
Prins Julien Voliera, zijn adjudant en de jeugdige hoogheden van Krabberdonk (foto: Frank van Boxtel Boximage.nl) © Peter De Bruijn
  1. Agent blikt terug op fatale brand in café De Kom in Boxtel: ‘Er stond een auto vol met sinterklaascadeaus’
    PREMIUM

    Agent blikt terug op fatale brand in café De Kom in Boxtel: ‘Er stond een auto vol met sinter­klaas­ca­deaus’

    BOXTEL - Bij een grote brand in café de Kom in Boxtel kwamen veertien jaar geleden, twee dagen voor Sinterklaas, vier mensen om. Een vader, moeder en hun twee jonge kinderen. Een brand die veel impact had op de hele gemeenschap. De politieagent die er die 3 december 2005 als een van de eersten bij was, blikt er nu op terug, in een emotionele video. ,,Er werd een auto vol sinterklaascadeautjes gevonden, bedoeld voor de kinderen.”