Volledig scherm
Zaterdagavond leek er opnieuw brand te zijn bij De La Salle. © Sander van Gils

Politie houdt rekening met brandstichting bij zorginstelling De La Salle in Boxtel

BOXTEL - De politie onderzoekt of er donderdag bij de brand in zorginstelling De La Salle aan de Schijndelseweg in Boxtel sprake was van brandstichting. Een woordvoerder laat weten dat ze daar wel rekening mee houden.

Bij de brand in het complex raakte niemand gewond. Het vuur dat ontstond in een bankstel, was vrij snel gedoofd, maar het rookvrij maken van het pand kostte veel tijd. Zaterdagavond kwam er opnieuw een melding binnen bij de politie van een brandalarm dat af ging bij De La Salle. Ter plaatse werd er noch een afgaand brandalarm, noch enige vorm van brand gevonden. 

  1. ‘WK’ paalklimmen in Wijbosch dit jaar kleiner en intiemer
    PREMIUM

    ‘WK’ paalklim­men in Wijbosch dit jaar kleiner en intiemer

    SCHIJNDEL - Dat het paalklimmen nog altijd populair is, was vrijdag en zaterdag af te meten aan het grote aantal deelnemers aan het evenement, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Speciaal voor de 12e editie van het WK (Wijbossche Kampioenschappen) paalklimmen was het terrein wat kleiner en intiemer gemaakt, wat volgens Annemarie van der Wijst van de organisatie voor positieve reacties zorgde bij de vele belangstellenden.