Thomas de Groot van De Sok (links) en Bert van Kronenburg van De Beurs beginnen een groot terras in het Schijndelse Jansenpark.
Volledig scherm
Thomas de Groot van De Sok (links) en Bert van Kronenburg van De Beurs beginnen een groot terras in het Schijndelse Jansenpark. © Jan Zandee/Fotobureau Bolsius

Schijndel krijgt groot terras in Jansenpark, jongerencafés blijven voorlopig nog dicht

SCHIJNDEL - Het Jansenpark in Schijndel wordt ingericht als een groot terras: Park Lounge. De jongerencafés Tapperij De Beurs en De Sok gaan dit vanaf vrijdag 18 juni runnen. ,,We beginnen met 50 stoelen maar hopen in juli uit te breiden naar zo’n 200 zitplaatsen”, zegt Bert van Kronenburg, exploitant van De Beurs. En: ,,We zitten in verdommes zwaar weer.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”