De sportsector in Boxtel hoeft in de nabije toekomst niet op meer geld te rekenen. Sterker nog: liefst achttien van de drieëntwintig raadsleden hebben aangeven bereid te zijn te willen bezuinigen op sport.
Volledig scherm
PREMIUM
De sportsector in Boxtel hoeft in de nabije toekomst niet op meer geld te rekenen. Sterker nog: liefst achttien van de drieëntwintig raadsleden hebben aangeven bereid te zijn te willen bezuinigen op sport. © Jan Zandee

Sporters in Boxtel zijn de klos: flinke bezuinigingen op komst want het geld is op

BOXTEL - Voor sporters in Boxtel kunnen wel eens moeilijke tijden aanbreken. In een besloten vergadering over de financiële toekomst van Boxtel is door de gemeenteraad alvast aangegeven dat er op sport in ieder geval bezuinigd kan worden.

  1. Bezoekers krijgen ‘totaalbelevenis’ bij bezoek aan brouwerij Mieghelm in Sint-Michielsgestel

    Bezoekers krijgen ‘totaalbe­le­ve­nis’ bij bezoek aan brouwerij Mieghelm in Sint-Michiels­ges­tel

    SINT MICHIELSGESTEL - Hoe brouw je bier en wat is stachelen? Die vragen werden zaterdag beantwoord tijdens de open dag bij de kleine bierbrouwerij Mieghelm en het voormalige Smederijmuseum in Sint Michielsgestel. Met je neus bovenop het ambachtelijke brouwproces van een heerlijk biertje. Wie wil dat nou niet? Het genoegen was zaterdag aan de bezoekers van de open dag van de dorpsbrouwerij.