Volledig scherm
Voetgangsters aangereden door auto op rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel © Persburo Sander van Gils

Twee voetgangsters aangereden door auto op rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel

BOXTEL - Twee voetgangster zijn maandagavond aangereden door een auto op de rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel. Beiden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Volgens omstanders werd een van de voetgangers hard geraakt door de auto en bleef na het ongeval op de weg liggen. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere vrouw kon wegspringen, maar raakte ook gewond. Zij kon opstaan, maar is voor controle ook naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk zijn de voetgangers op de, volgens omstanders slecht verlichte, rotonde over het hoofd gezien door de automobilist. De politie kwam om onderzoek te doen.

  1. Agent blikt terug op fatale brand in café De Kom in Boxtel: ‘Er stond een auto vol met sinterklaascadeaus’
    PREMIUM

    Agent blikt terug op fatale brand in café De Kom in Boxtel: ‘Er stond een auto vol met sinter­klaas­ca­deaus’

    BOXTEL - Bij een grote brand in café de Kom in Boxtel kwamen veertien jaar geleden, twee dagen voor Sinterklaas, vier mensen om. Een vader, moeder en hun twee jonge kinderen. Een brand die veel impact had op de hele gemeenschap. De politieagent die er die 3 december 2005 als een van de eersten bij was, blikt er nu op terug, in een emotionele video. ,,Er werd een auto vol sinterklaascadeautjes gevonden, bedoeld voor de kinderen.”