In zijn brievenbus aan de Gezelstraat treft Gerard Manders nu tijdelijk post aan die zowel naar zijn oude adres in Haaren is gestuurd als naar het nieuwe in Helvoirt.
Volledig scherm
PREMIUM
In zijn brievenbus aan de Gezelstraat treft Gerard Manders nu tijdelijk post aan die zowel naar zijn oude adres in Haaren is gestuurd als naar het nieuwe in Helvoirt. © Marc Bolsius

Verhuizen zonder gesjouw: van 5076 PG Haaren naar 5268 JW Helvoirt vanwege de herindeling

HAAREN/HELVOIRT - Nog voor de opsplitsing van Haaren is een aantal inwoners al van dorp verhuisd. Niet letterlijk, maar op papier. In de Gezelstraat, aan de andere kant van de N65, zijn de meesten blij nu in Helvoirt te wonen.

 1. Boerenbruiloft Schorsbos is variant van Second Love

  Boerenbrui­loft Schorsbos is variant van Second Love

  SCHIJNDEL - Het kabinet van Schorsbos (Schijndel) meende onlangs dat mogelijk nog enkele fysieke carnavalsactiviteiten in het dorp konden doorgaan. Inmiddels is een dikke streep door de plannen gezet. Maar online gaat er in het kader van Schorsbos blèft zitten van alles gebeuren. Beter dan niets, is nu de algemene tendens. Met als hoogtepunt de Boerenbruiloft, een jaarlijkse traditie die ditmaal in digitale vorm de geel-groen-witte huiskamers zal binnendringen.
 1. Eindhovenaren brengen bloemen naar politieagenten als dank:        'Hartverwarmend'
  Play

  Eindhovena­ren brengen bloemen naar politie­agen­ten als dank: 'Hartverwar­mend'

 2. Extreme agressie tegen politie door relschoppers: 'Met dit geweld zijn we zelden geconfronteerd'
  Play

  Extreme agressie tegen politie door relschop­pers: 'Met dit geweld zijn we zelden geconfron­teerd'