Volledig scherm
De Dungense Belevingstuin achter de Litserborg in Den Dungen. © Domien van der Meijden/BD

Vivent wil nieuwe naam voor woonzorgcentrum in Den Dungen

DEN DUNGEN - Zorgorganisatie Vivent wil meer herkenbaarheid in Den Dungen voor woonzorgcentrum Litserborg. Daarom gaat Vivent op zoek naar een nieuwe naam voor het complex met vier woningen met ieder zeven mensen met dementie. Vivent schreef een prijsvraag uit voor een nieuwe naam. 

Vivent Litserborg is sinds vijf jaar gevestigd bij ontmoetingscentrum Litserborg aan de Litserstraat in Den Dungen.  ‘In de afgelopen jaren zijn de woningen verder ontwikkeld en is de zorg verder gespecialiseerd’, meldt Vivent in een persbericht. ‘Om duidelijker herkenbaar te zijn in de Dungense samenleving, is er behoefte aan een nieuwe naam'. 

Daarom daagt Vivent inwoners van Den Dungen en Maaskantje, medewerkers, vrijwilligers en bewoners van Litserborg en hun familieleden uit om een nieuwe naam te bedenken. Dat kan tussen 19 augustus en 9 september. Vivent wil de nieuwe naam per 1 januari 2020 in gebruik nemen. 

  1. ‘WK’ paalklimmen in Wijbosch dit jaar kleiner en intiemer
    PREMIUM

    ‘WK’ paalklim­men in Wijbosch dit jaar kleiner en intiemer

    SCHIJNDEL - Dat het paalklimmen nog altijd populair is, was vrijdag en zaterdag af te meten aan het grote aantal deelnemers aan het evenement, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Speciaal voor de 12e editie van het WK (Wijbossche Kampioenschappen) paalklimmen was het terrein wat kleiner en intiemer gemaakt, wat volgens Annemarie van der Wijst van de organisatie voor positieve reacties zorgde bij de vele belangstellenden.