Zo'n 4500 bont uitgedoste mensen vierden gisteravond feest in de immense tent achter horecazaken Café de Generaal, Cantina la Bamba en Hotel Restaurant Riche in Boxmeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo'n 4500 bont uitgedoste mensen vierden gisteravond feest in de immense tent achter horecazaken Café de Generaal, Cantina la Bamba en Hotel Restaurant Riche in Boxmeer. © Ed van Alem

4500 mensen hossen in Boxmeer op house en feestmuziek: ‘Keiblij dat er weer carnaval is’

BOXMEER - Al van ver is het te horen: Boxmeer viert dit jaar uitbundig carnaval. Café de Generaal, Cantina la Bamba en Hotel Restaurant Riche overkapten gezamenlijk het parkeerterrein achter hun zaken. 4500 Bezoekers sprongen en dansten ondanks de ijzige kou als koeien in de voorjaarswei. Sommigen waren zelfs zo gekleed.

0 reacties

  1. Nieuwsoverzicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselinge weersomslag op komst
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselin­ge weersom­slag op komst

    Nanda zit nog weken binnen door een kapotte lift in haar Tilburgse flat en schaamt zich dood omdat de brandweer haar omhoog moest hijsen. Het losgeld is betaald, maar Brabantse tandartspraktijken zijn nog niet in staat tienduizenden patiënten te helpen. En in het buitengebied van Oirschot is een dode gevonden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag 11 augustus.