Het voertuig van de 90-jarige automobilist liep schade op aan de linkerkant van de auto.
Volledig scherm
Het voertuig van de 90-jarige automobilist liep schade op aan de linkerkant van de auto. © Persbureau SK-Media

90-jarige automobilist manoeuvreert zich tussen vrachtwagen en tractor door en komt met schrik vrij

OEFFELT - Een 90-jarige bestuurder van een personenauto is vanmiddag met de schrik vrijgekomen toen hij zich op de N264 bij Oeffelt tussen een vrachtwagen en een tractor door manoeuvreerde. Bij het opmerkelijke voorval raakte wonder boven wonder niemand gewond.

 1. Veel schade en een gewonde in Brabant na hevige onweersbuien in hele provincie
  met video

  Veel schade en een gewonde in Brabant na hevige onweersbui­en in hele provincie

  Op verschillende plekken in Brabant ging het donderdag aan het begin van de middag flink tekeer en worden veel stormschades gemeld. In Oisterwijk zijn door zware regen- en onweersbuien diverse woningen onder water komen te staan. In Son en Breugel stortte een manege gedeeltelijk in en in Waalre raakte een fietser gewond. Het KNMI heeft donderdagmiddag om 15.00 uur code oranje weer opgeheven voor Noord-Brabant.
 2. Vrienden en familie herdenken overleden TikTokker Lucas: 'Was echt een jongen met een gouden hart’
  Video

  Vrienden en familie herdenken overleden TikTokker Lucas: 'Was echt een jongen met een gouden hart’

  De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende TikTokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. Woensdag kwamen vrienden en familie naar de plaats van het ongeluk toe om bloemen neer te leggen en steun bij elkaar te vinden. ‘Het was echt een jongen met een gouden hart.’