Volledig scherm
Trotse Nasrdin © Instagram/Nasrdin Dchar

Acteur Nasrdin supertrots op zijn ‘broer’ en de spannende ontmoeting van Frans Bauer

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabantbytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Spannende ontmoeting van Frans Bauer

Vrolijk als altijd lacht Frans Bauer de camera in. Maar hij geeft verder maar bar weinig weg. Zo te zien heeft hij een hele leuke ontmoeting in het vooruitzicht. Maar met wie?

Een miljoen voor Verslaafd

Het RTL-programma Verslaafd trok maar liefst 1 miljoen kijkers. En daar is presentator Peter van de Vorst natuurlijk maar wat trots op. Volgens hem is het programma ook nog steeds hard nodig.

La Fuente maakt ook anderen blij met zijn auto's

DJ La Fuente heeft zijn mooie auto's nátuurlijk niet alleen voor zichzelf. Hij maakt er ook andere blij mee. Zoals een hele hoop kinderen, blijkt uit deze video. En wie wil dat nou niet, een ritje met deze snelheidsduivel?

Hoe zet je je fiets op slot?

Neerlandicus Wim Daniëls maakt de nodige goede grappen op Twitter. Deze dagen heeft hij een eigen serie in het leven geroepen: ‘Hoe zet je je fiets op slot?’ Met vandaag: ‘Zo zet Hans Klok zijn fiets op slot.’

Nasrdin is super trots

Acteur Nasrdin Dchar is meer dan trots op zijn ‘broer’, die zich volgens hem undercover ontwikkeld heeft tot een groot acteur. Samen speelden ze veertien jaar geleden in Shouf Shouf de serie, daarna in de film Infiltrant en nu in de serie Mocro Maffia. Nasrdin is super trots en hoopt dat ze samen nog vaak op het witte doek te zien zijn. Mooie woorden van Nasrdin.