Volledig scherm
Modeontwerper Addy van den Krommenacker tijdens zijn fashion show Bosch by Addy. © ANP Kippa

Addy van den Krommenacker toont zich strijdbaar, Kiki Bertens getrouwd

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Voor Kiki Bertens is het een heel bijzonder weekend. Ze maakt zondag namelijk bekend dat ze zaterdag getrouwd is. ,,Wat een dag”, schrijft ze bij een post waaronder de crème-de-la-crème van de tenniswereld haar feliciteert. 

Hij is zijn shows nu echt aan het aftellen. Helaas zit zijn voorstelling ‘JA’ er bijna op. Nog maar vijf keer staat Nasrdin Dchar er mee in het theater. Vandaag in Haarlem.

Een tip van hockeyster Lidewij Welten als je vandaag naar de wedstrijd wil komen kijken: kleed je warm aan! De wedstrijd is zelf verplaatst vanwege de kou.

Een fan van StukTV heeft wel een idee voor Giel de Winter en zijn collega Thomas. ‘Koop een wc’.

Een heerlijk positieve bui vandaag voor Manon Meijers. ‘Complimentjes zijn gratis. Laat elkaar stralen’, is haar boodschap. Zo hard zelfs, dat we radio-actief lijken. Zo te zien heeft Manon er zelf al heel wat complimentjes opzitten vandaag!

Hoe kun je beter je verjaardag vieren dan een grote verrassing op vrijdag van je vrienden? Niet dus! Pierre van Hooijdonk kijkt terug op een geslaagd weekend.

Addy van den Krommenacker toont zich strijdvaardig. ‘Dit is mijn leven! This is my life and I fight for it!’ Het bedrijf van de Bossche couturier werd op 29 oktober failliet verklaard, maar Addy sprak twee weken geleden nog uit te hopen op een doorstart.