Met allerhande acties springt de detailhandel - zoals het uitdelen van lolly's in het centrum van Etten-leur - maar wat graag in op Moederdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Met allerhande acties springt de detailhandel - zoals het uitdelen van lolly's in het centrum van Etten-leur - maar wat graag in op Moederdag. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Alle remmen los met Moederdag: ‘Heropening winkels had op geen beter moment gekund’

videoDoor corona lijken we meer dan ooit Moederdag in de armen te hebben gesloten. Naar schatting 70% van de bevolking doet er komende zondag iets aan, dat is meer dan in andere jaren. Da's fijn voor moeders, maar nog fijner voor de middenstand die de kassa de afgelopen dagen flink zag rinkelen.  

  1. Nieuwsoverzicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzomer kan doorgaan
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzo­mer kan doorgaan

    De politieke en bestuurlijke crisis in Brabant gaat door. De twee grootste partijen van deze provincie kunnen het maar niet eens worden; de VVD heeft voorkeur voor een coalitie met D66, het CDA ziet juist meer heil in samenwerking met SP. Verder is gebleken dat het baby’tje dat in mei dood gevonden werd in een vuilniszak in een park in Wernhout, met geweld om het leven is gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.