Er zijn de afgelopen 20 jaar in Brabant, ondanks het project Ruimte voor Ruimte, alleen maar meer strekkende meters (varkens)stal bijgekomen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn de afgelopen 20 jaar in Brabant, ondanks het project Ruimte voor Ruimte, alleen maar meer strekkende meters (varkens)stal bijgekomen. Foto ter illustratie. © Van Assendelft Fotografie

Alleen maar meer mest en stallen, onderzoekers kritisch op 20 jaar Ruimte voor Ruimte in Brabant

DEN BOSCH - Het mestoverschot en het staloppervlak is nog minstens zo groot en de natuur is er ook al weinig wijzer van geworden. Ruimte voor Ruimte heeft Brabant de afgelopen 20 jaar onvoldoende opgeleverd. Dat schrijft de Zuidelijke Rekenkamer in een rapport dat vrijdag is gepubliceerd.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?