Volledig scherm
Hans Teeuwen © Facebook / Hans Teeuwen

Anouk geniet met al haar liefdes van een dagje Efteling en Hans Teeuwen huilt om het songfestival

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Rico Verhoeven is trots - héél trots - op zijn dochtertje Jazlynn. Hij geeft zijn ‘kleine vechtertje’ een belangrijke boodschap mee: Geloof in jezelf. 

Frans Bauer is al 25 jaar een professioneel artiest. En in die 25 jaar heeft hij nog nooit een openluchtconcert gegeven. Aanstaande vrijdag komt daar verandering in. Samen met de Holland Showband treedt de zanger op in Soest. 

Anouk oogt dolgelukkig op de foto die ze deelt van een bezoekje aan de Efteling. En niet alleen met haar grote liefde maar met ál haar liefdes zo is te lezen.

Leuk, al die borrels in het weekend, maar die moeten er natuurlijk ook weer af. Tanja Jess staat vandaag in de sportschool om alle drankjes die ze dronk om de overwinning van Duncan Laurence te vieren, er weer af te trainen. 

Hans Teeuwen had het er maar zwaar mee afgelopen zaterdag. Hij vindt het songfestival verschrikkelijk, slecht, om van te janken.