Elles Jonkman is geslaagd aan het Merletcollege in Cuijk. Donderdagmiddag konden zij en haar medeleerlingen op school hun cijferlijst ophalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Elles Jonkman is geslaagd aan het Merletcollege in Cuijk. Donderdagmiddag konden zij en haar medeleerlingen op school hun cijferlijst ophalen. © Theo Peeters

Applaus voor de geslaagden, opgelucht na een jaar vol onzekerheden

CUIJK - Onder een daverend applaus werden de geslaagde leerlingen van het Merletcollege in Cuijk door hun medeleerlingen en docenten binnengehaald. De mavo-, havo- en vwo-leerlingen kregen donderdag te horen of ze geslaagd waren of niet. De vmbo-leerlingen moeten nog een week wachten op de uitslag van hun digitale examens. Vier opgeluchte gelukkigen:

  1. Nieuwsoverzicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzomer kan doorgaan
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzo­mer kan doorgaan

    De politieke en bestuurlijke crisis in Brabant gaat door. De twee grootste partijen van deze provincie kunnen het maar niet eens worden; de VVD heeft voorkeur voor een coalitie met D66, het CDA ziet juist meer heil in samenwerking met SP. Verder is gebleken dat het baby’tje dat in mei dood gevonden werd in een vuilniszak in een park in Wernhout, met geweld om het leven is gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.