Twee weken voordat Roos en Jeroen deze tweedehands Hyundai I20 in Oss kochten werd hij in Duitsland total-loss verklaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee weken voordat Roos en Jeroen deze tweedehands Hyundai I20 in Oss kochten werd hij in Duitsland total-loss verklaard. © eigen foto

Auto in Duitsland total loss en hier weer de weg op. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar gebeurt wel

DEN BOSCH/OSS - De handel in tweedehands auto’s is in de coronajaren naar recordhoogte gestegen. Steeds vaker worden wagens uit het buitenland gehaald. Wat er na of voor invoer gebeurt is echter niet altijd pluis. Roos (28) uit Nijmegen weet er alles van. ,,Uit het niets viel op de snelweg de motor uit. Ik raakte in paniek.”

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.