Volledig scherm
Beertje van Beers © Instagram Beertje van Beers

Beertje van Beers snackt zonder dik te worden en Kromowidjojo dompelt zichzelf onder met mannen

Brabant-BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Een beetje stoere taal is Ranomi Kromowidjojo niet vreemd. De zwemster moet ook wel, ze is vandaag immers op pad met them boyz. Laat ze een poepie ruiken, meid!

Een beetje Instagram-liefhebber ontkomt niet aan de ferfent postende Memphis Depay. De voormalig PSV’er showt zijn kleding maar wat graag aan zijn nieuwe volgers. Voor het gemak voegt hij er een rijmpje aan toe: “You love to go to fashion shows, but we bring that sh*t to the roads!”

Nieky Holzken slaat de handen letterlijk ineen met Vitesse-verdediger Alexander Buttner. De Helmondse bokser toont zijn kleding op heldhaftige wijze.

Dit trucje speelt pa Pierre van Hooijdonk nu niet meer klaar met zijn zoon Sydney, die vandaag 19 jaar wordt. Hoewel Pierre met zijn 1,93 meter (volgens Wikipedia) nog altijd boven zijn 1,88 meter (ook volgens Wikipedia) metende zoon en NAC-voetballer uitsteekt.

En hier de jarige job, een paar jaar later. Sydney van Hooijdonk werd negentien jaar geleden, op 6 februari 2000, geboren. Van harte gefeliciteerd, Sydney!

Trainen, wat voor weer het ook is, meldt Rico Verhoeven. Maar dit 'trainen’ was wel voor een commercial van Samsung, waar Rico ongetwijfeld een leuk bedrag voor mag bijschrijven op zijn bankrekening. En dan maakt een beetje regen niet veel meer uit.

Beertje van Beers vertelt ons hoe je lekker kunt snacken en er toch geweldig uit kunt blijven. Net zo geweldig als Beertje zelf. 

Cabaretier Guido Weijers goochelt met woorden. Is immers z'n vak. Iets in de trant van een koe is een dier, dus dieren zijn koeien.

Voormalig fotomodel Lonneke Engel woont in New York. En wie kan je een stad beter laten zien dan een local? Dat dachten de vrienden van Lonneke ook, dus sjouwt ze nu met twee mannen in haar kielzog door de Big Apple. Er zijn minder leuke manieren om je tijd door te brengen .Zeker als een van de twee nog goed kan koken.

Jaja, Steven Brunswijk (voorheen en misschien nog steeds wel beter bekend als de Braboneger), dat had je gedacht. Die dochter van jou laat zich niet foppen. Dat belooft goeds voor de toekomst.

  1. Vier leerlingen mishandelen docent op Bergs Aventurijncollege: ‘Ongekend heftig en gecoördineerd’
    PREMIUM

    Vier leerlingen mishande­len docent op Bergs Aventurijn­col­le­ge: ‘Ongekend heftig en gecoördi­neerd’

    BERGEN OP ZOOM - De mishandeling van een docent op het Aventurijncollege in Bergen op Zoom door vier leerlingen van 15 en 16 jaar is een treurige primeur voor onderwijs- en zorginstelling Koraal. ,,Op elke school komt agressie voor. Maar een leerkracht die geslagen en geschopt wordt, zo heftig en gecoördineerd hebben we het nog nooit meegemaakt", zegt woordvoerder Mehlika Schopen.