Volledig scherm
Duncan Laurence kan er nog niet bij dat hij het Eurovisiesongfestival heeft gewonnen. Dat liet hij zondag weten op Instagram, vlak voor de terugreis naar Nederland. © ANP

Bekend Brabant feliciteert ‘onze’ Duncan en Mental Theo heeft zelfs al remix gemaakt van Arcade

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. Nadat Duncan Laurence gisteren het Songfestival won, is ook heel Bekend Brabant trots op de Tilburgse zanger. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

DJ Mental Theo gaat een stap verder dan feliciteren. Hij heeft zelfs het winnende nummer Arcade al geremixt tot een hardstyle plaat. De DJ zegt dat hij hoopt dat Duncan het goed vindt. Luister een stukje van de mix in het filmpje hieronder. 

Xander de Buisonjé was bang dat hij Duncan's overwinning had gedroomd. Het is wel een droom, maar dan eentje die uitgekomen is. 

Zanger Vinzzent is ook heel blij dat het circus na 44 jaar weer naar Nederland gaat komen. 

Radiopresentator Jeroen Nieuwenhuize is onder de indruk van de score die Nederland haalde. 

Frans Bauer juicht de longen uit zijn lijf als hij hoort dat Duncan gewonnen heeft. 

Ook Collega zanger Guus Meeuwis is blij en deelt een screenshot van dit lieve momentje tussen Ilse de Lange en Duncan, vlak na zijn overwinning.