Stephan Müskens uit Beers.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephan Müskens uit Beers. © eigen foto

Ben je een populaire politicus, kom je nog niet in de raad: ‘Ik denk dat dit een nette oplossing is’

BEERS/MILL - Uitgerekend de man die het allemaal zo fijn bedacht had, is het kind van de rekening. Al zegt Stephan Müskens dat zelf zo niet te voelen. 

0 reacties

 1. Nieuwsoverzicht | Dramatische undercoveroperatie leverde nauwelijks bewijs op - Drogisterijen hebben tekort aan mondkapjes
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Dramati­sche undercover­ope­ra­tie leverde nauwelijks bewijs op - Drogiste­rij­en hebben tekort aan mondkapjes

  De dramatische undercoveroperatie van de politie in Zevenbergschen Hoek, waarbij een geheim agent uiteindelijk zelfmoord pleegde, heeft volgens de officier van justitie ,,niet of nauwelijks belastende of ontlastende informatie’’ opgeleverd. Ook vond er vandaag een dodelijk ongeluk plaats op de A59 en zijn tal van ondernemers boos op de overheid. Drogisterijen hebben een tekort aan mondkapjes van het type 2. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Woede nadat terrassen moeten wijken voor nieuwe fietsenstalling - Kabinet versoepelt coronaregels
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Woede nadat terrassen moeten wijken voor nieuwe fietsen­stal­ling - Kabinet versoepelt coronare­gels

  Nederland gaat de harde lockdown vanaf zaterdag loslaten. Het hoger onderwijs gaat weer open, sporten en naar de kapper gaan kan weer en winkelen op afspraak mag. Ander nieuws: de man die uit een jeugdgevangenis in Breda ontsnapte en woensdag in België werd doodgeschoten, is de 21-jarige Kenneth B. Verder blijkt dat een aantal terrassen van horecazaken in Eindhoven moet wijken voor de komst van een nieuwe ondergrondse fietsenstalling. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.