De politie heeft de omgeving afgezet.
Volledig scherm
De politie heeft de omgeving afgezet. © SK-Media

Bewoner neergestoken bij overval in Boxmeer, slachtoffer vraagt op straat om hulp

BOXMEER - Het slachtoffer van een woningoverval in Boxmeer is woensdagavond neergestoken in zijn appartement. Na de overval is de man de straat opgegaan en vroeg daar een voorbijganger om hulp. Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een woordvoerder van de politie was het slachtoffer ‘niet goed aanspreekbaar’ en ‘behoorlijk gewond’. De politie heeft de omgeving afgezet. Agenten verrichten onderzoek in het appartement aan de Boterbloem.

De man vond hulp op het Grasklokje, een zijstraat van de Boterbloem. Dat gebeurde rond 20.20 uur. De politie is op zoek naar de dader(s).

  1. Wizzair schort deel ‘asperge-vluchten’ Eindhoven op

    Wizzair schort deel ‘asperge-vluch­ten’ Eindhoven op

    EINDHOVEN - Luchtvaartmaatschappij Wizzair is per direct gestopt met vluchten van Roemenië naar Eindhoven. De prijsvechter maakte zondag bekend zeker tot en met 18 april geen enkele vlucht vanuit Roemenië naar Nederland meer uit te voeren. Net als afgelopen week zou Wizzair deze week naar verwachting nog honderden seizoenarbeiders vervoeren via Eindhoven Airport. Maar een nieuw besluit van de Roemeense overheid, als onderdeel van de maatregelen om de corona-pandemie te beteugelen, steekt daar een stokje voor.