Bij kantoorboekhandel Van Dinter aan de Koorstraat 61 in Boxmeer is vannacht een ramkraak geweest. Alleen de kassa is meegenomen en verder niets.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij kantoorboekhandel Van Dinter aan de Koorstraat 61 in Boxmeer is vannacht een ramkraak geweest. Alleen de kassa is meegenomen en verder niets. © Theo Peeters

Boekhandelaar Martien vindt het belangrijkste dat niemand gewond is geraakt in Boxmeer: ‘Gebeuren ergere dingen’

BOXMEER - Een ramkraak op een boekhandel zoals in de nacht van zondag op maandag bij boekhandel Van Dinter in Boxmeer, komt maar zelden voor. Volgens de politie is het een opmerkelijk doelwit. ,,Je zou op de eerste plaats niet aan een boekhandel denken”, zegt een politiewoordvoerder. 

0 reacties

  1. Nieuwsoverzicht | Zorgpersoneel krijgt meer loon - Gemeenten schieten horeca en clubs te hulp bij coronacheck
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Zorgperso­neel krijgt meer loon - Gemeenten schieten horeca en clubs te hulp bij corona­check

    Goed nieuws voor mensen die in de zorg werken. Het demissionaire kabinet is om en trekt alsnog 675 miljoen euro uit voor extra salaris. Gemeenten in West-Brabant gaan horeca en clubs financieel ondersteunen bij de verplichte coronapas. In Eindhoven komen de komende jaren ongeveer 2200 nieuwe woningen bij. En voorzichtig aan mogen we weer aan een carnavalsfeest gaan. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.