Volledig scherm
Boer zoekt vrouw 2018 Steffi © KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw Steffi en Marnix zijn in de wolken met hun ‘liefdesbaby’

BOEKEL - Boerin Steffi veroverde de harten van de kijker het afgelopen seizoen. En ook Marnix hield de gemoederen bezig. De twee samen maken het nu nog bonter: ze verwachten volgend jaar samen hun eerste ‘liefdesbaby'. ‘BZV liefdesbaby on the way', schrijft Marnix op zijn Facebookpagina. En ook Steffi schrijft ‘Het kan soms snel gaan'.

Marnix laat weten helemaal verliefd te zijn. Maar het is echter niet helemaal wat het lijkt: Steffi's hengst heeft de merrie van Marnix gedekt.  

In het programma wilde het bij Marnix met die liefde niet lukken. Aan het einde van de serie liet hij zijn Janneke weten dat het toch niet goed voelde. Steffie vond in het programma wel de liefde van haar leven: Roel.

  1. Nieuwe Brabanders Piroska en dochter Helen: ’In Brabant zijn we arbeidsmigranten, maar in Roemenië ook’
    PREMIUM
    Zomerserie

    Nieuwe Brabanders Piroska en dochter Helen: ’In Brabant zijn we arbeidsmi­gran­ten, maar in Roemenië ook’

    DINTELOORD - Tegeltjeswijsheden genoeg. Oost west, thuis best. Home is where the heart is. Was het leven maar zo simpel, verzucht de Hongaars-Roemeense Piroska Papp (34) in haar tijdelijke thuis in Dinteloord. Ze dubt en tobt. Want wat is tijdelijk en wat is thuis voor haar gezin? Het is een emotionele achtbaan, een worsteling tussen gevoel en verstand.