Een wolf op de Veluwe bij het elektrische raster. De schapen lijken niet onder de indruk. Nadat de wolf enkele schokken heeft gehad, druipt-ie af.
Volledig scherm
PREMIUM
Een wolf op de Veluwe bij het elektrische raster. De schapen lijken niet onder de indruk. Nadat de wolf enkele schokken heeft gehad, druipt-ie af. © Zoogdiervereniging


Brabant toont belangstelling voor elektrisch raster tegen wolfaanvallen

videoDEN BOSCH - Elektrische afrastering die in Gelderland effectief blijkt tegen wolfaanvallen kan ook voor schapen en runderen in Brabant een redding zijn. Dat denkt het Brabantse provinciebestuur dat daarover contact gaat zoeken met experts in Gelderland.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.