De bouw vreest extra vertraging door het Brabantse besluit om voorlopig geen vergunningen meer te verlenen aan projecten met stikstofeffecten op Natura 2000-gebieden.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouw vreest extra vertraging door het Brabantse besluit om voorlopig geen vergunningen meer te verlenen aan projecten met stikstofeffecten op Natura 2000-gebieden. © ANP

Brabant gaat stapsgewijs van het stikstofslot af, toch staat de woningbouw nu niet volledig on hold

VIJF VRAGENEINDHOVEN/DEN BOSCH- Noord-Brabant vergunt voorlopig geen projecten meer die leiden tot extra stikstofneerslag op beschermde natuur. Hoe lang blijft die situatie zo? En hoe zit dat dan met de ambities om veel woningen te gaan bouwen? Vijf vragen, vijf antwoorden.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.