Stijn van Kreij van Butterfly Effect voor de tiny houses op De Binckhorst in Rosmalen. Links huurster Ingrid van Bergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn van Kreij van Butterfly Effect voor de tiny houses op De Binckhorst in Rosmalen. Links huurster Ingrid van Bergen. © copyright Marc Bolsius

Brabant leent twee miljoen euro aan bedrijf dat kleine huisjes bouwt voor zorgvrijwilligers

DEN BOSCH - Butterfly Effect kan komende jaren zeker honderd kleine huurhuisjes bouwen op terreinen van zorginstellingen. Het bedrijf krijgt een lening van twee miljoen euro van de provincie, die vertrouwen heeft in deze nieuwe vorm van wonen. De zogenoemde tiny houses zijn bedoeld voor mensen die aan de slag gaan als vrijwilligers van de zorginstelling. 

 1. Nieuwsoverzicht | Wijken op slot door vuurwerkoverlast - Vrachtauto met varkens gekanteld
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Wijken op slot door vuurwerk­over­last - Vrachtauto met varkens gekanteld

  Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan Breda en Tilburg. Hij sprak met patiënten, verpleegkundigen en zorgbestuurders over de gevolgen van de crisis en over mogelijke oplossingen. En een zeer onfortuinlijk moment voor een veetransporteur in Den Bosch. Hij kantelde met zijn vrachtwagen, waardoor tientallen varkens aan de wandel gingen en in een woonwijk terechtkwamen. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.
 1. Thomas en Jeroen livestreamen hun aquarium: 'We hebben zelfs merchandise'
  Play

  Thomas en Jeroen livestrea­men hun aquarium: 'We hebben zelfs merchandi­se'

 2. Dronken man rijdt auto rechtdoor op rotonde
  Play

  Dronken man rijdt auto rechtdoor op rotonde