Het trio achter Bourgogne Kruis uit Oosterhout viert de titel van Brabants Lekkerste Bier 2021: van rechts naar links de broers Willem en Paul Thuring en Willems vrouw Monique.
Volledig scherm
Het trio achter Bourgogne Kruis uit Oosterhout viert de titel van Brabants Lekkerste Bier 2021: van rechts naar links de broers Willem en Paul Thuring en Willems vrouw Monique. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Brabants Lekkerste Bier komt uit Oosterhout: Bourgogne Kruis scoort met White IPA

OOSTERHOUT - De White IPA van Bourgogne Kruis is Brabants Lekkerste Bier 2021. Juryvoorzitter Rob Scheepers reisde zondagmiddag naar Oosterhout af om de familiebrouwerij op eigen terrein te verrassen met de bokaal.

  1. Nieuwsoverzicht | Versoepelingen én nieuwe coronamaatregelen - ‘Geldhond’ vindt 270.000 euro
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Versoepe­lin­gen én nieuwe coronamaat­re­ge­len - ‘Geldhond’ vindt 270.000 euro

    Het kabinet zette dinsdag de een-na-laatste stap van het versoepelingsplan. 25 september eindigt de 1,5 metersamenleving, maar op veel locaties is straks een coronatoegangsbewijs nodig. In de cultuursector klinkt kritiek op de nieuwe maatregelen. Verder vond de politie in Breda tonnen contant geld dankzij een hond en raakte in Tilburg een jonge vrouw gewond bij een steekpartij. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.